Forum

Üdvözlet Vendég 

Mutat / Elrejt

Üdvözöljük kedves Vendég! A hozzászólás nálunk elvárás, melyhez kötelező a regisztráció!

Oldalak: [1]
Szerző Téma:Miért nem lassú a számítógépem
jani273@
Adminisztrátor
Hozzászólások: 15
Permalink
Hozzászólás Miért nem lassú a számítógépem
April 1, 2012, 19:25
Idézet

Mint tudjuk a computer lelassul egy ido után, mert a regisztri tele lessz mindenféle kód maradékokkal. Néha ki kell tisztítani. Szintén a vincseszterben az adatok is összekuszálódnak amit néha sorba kelle tenni.

Én igazából csak 3 programot használok amivel gyorsan tartom a computerem.

A vírus irtóm ami [code=http://download.cnet.com/Avira-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-&subj=dl&tag=button]Avira[/code]. Ez egy kis memória használatú teljes vírus program ami még ingyenes is ráadásul. Elkap mindent amit a torrentekről meg innen onnan töltök le. Trojantól kezdve mindent. Az Avirát soha nem futtatom a gépen mert röptében elkapja őket. Napnta automatikusan frissíti magát.

A masik amit használok az úgy hívják hogy Malewarebyte anti maleware. Ezt futtatom hetente vagy kéthetente és kiveszi ami esetleg átslisszant. Ezt a programot nem automatikusan indítom el hanem manuálisan. Felesleges lenne hogy benne legyen a memóriába mikor nincs használva.

A harmadikat úgy hívják hogy Advanced System Care. Ezt a programot is manualisan indítom el hetente vagy két hetente. Ez kitisztítja a regisztrit, elkapja a férgeket, kiveszi a már törölt fájlok maradékát a vicseszterról és még más jó dolgokat is csinál. Magyarul is van menuje így könnyű megérteni.

Más nem is kell és a gépem mindig gyorsan megy. nem kadoyik, nem kell félórákat várni, pedig 4 vincseszter van benne és 4 computer van ami állandoan megy a modemről. Tehát terhelttek vagyunk már eleve.

Get rid of acne spots http://howtogetridofacnespots.com

Oldalak: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Verzió: 1.0.34 ; Oldal betöltése: 0.018 másodperc

Bejövő keresési szavak: