Hitel kártyával pénzt keresni

Hogy lehet a hitelkártyával pénzt keresni?

Hitel kártyaA legelterjetteb hitel kártya a VISA és MasterCard. Hitelkártyát általában bankok és takarékszövetkezetek adnak az ügyfeleiknek és bizonyos jóváhagyáson kell hogy az ügyfél átessen mielőtt megkapja. Magyarországon C-hitelnek hivják ezt a fajta hitelt.

Nem nehéz hitel kártyával pénzt keresni , de oda kell figyelni, mert ha használva van akkor a havi fizetést tudni kell fizetni, másképp bevonják.

A hitel kártya nem más mint kölcsön pénz. Megadja a lehetőséget arra hogy vásároljunk mikor nincs pénzünk vagy nincs nálunk pénz. Utánna azt vissza kell fizetni. Vagy egyszerre, vagy pedig havonta amig nincs kifizetve a tartozás.

Ezt a pénzt arra használjuk amire akarjuk. A bankot nem érdekli addig amig fizetve vannak. Miért ne lehetne használni pénz keresésre is?

Mondjuk van 100 ezer forint hitelem a kártyán és látok valamit amiről tudom hogy többért el tudom adni mint amennyit fizetnem kell érte. Nincs pénzem, de van hitelkártyám. Az eladó nem fogad el hitelkártyát, ezért bemegyek a bankba és veszek fel róla készpénzt és megveszem amit akartam és két nap múlva el is kel kis haszonért.

A hónap végén jön a számla a kártya cégtől hogy ennyivel tartozok és ennyit kell befizetnem egyszerre, vagy pedig ennyi meg annyi ha havonta fizetem.

Mivel hasznom volt a cuccon, így aztán kifizetem egyszerre, mert ha kell a pénz megint, akkor ott van. Megint látok valamit és avval ugyanazt csinálom. Megveszem a kártyán levő pénzzel. Mikor jön a számla megint kifizetem az összeset, mert megint hasznot csináltam.

Többszöri használat után már egész jó kis hasznot csináltam és most valami más jött az utamba és úgy gondolom avval is tudnék egy kis pénzt leresni.

A kisbolt a sarkon kiadó és szeretném kivenni és ott árulni valamit. A kártyán levő pénz kifutja a bérletet és a termék egy részét is. A boltnak napi bevétele van és a kártyát visszatudom fizetni megint mikor jön a számla.

Miután már egy ideje figyelem a részvényeit külömböző cégeknek, észrevettem hogy az egyiknek az ára valamiért lejjebb ment de a múltban mindig fent volt. Nincs pénzem mert épp most töltöttem fel a kisboltom, de a kártyámon van pénz. Veszek rajta részvényeket és várok vele pár napot hogy a piac megforduljon. Két hét múlva felment oda ahol régebben volt és eladom őket és kifizetem a kártyát megint mikor jön a számla.

Igy aztán más pénzét használva lett egy kis boltom, pénzt is kerestem és még mindig más pénzét használom profit szerzésre.

Senki se mondta hogy munka nélkül lehet pénzt keresni, de mások pénzét használva is lehet és úgy hogy nem jön a végrehajtó utánnam.

Ha mások pénzét használjuk akkor annak mindig kamatja van, mert hisz nem ingyen adja kölcsön.

Sokféleképpen lehet hitelkártyával pénzt keresni, a fentiek csak pár példa volt. De ha belegondolunk akkor a lehetőségek végtelenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.