Amazon, Anglia, Ebay, Rendelés Angliából

Vásárlás Amerikából

Hogy lehet Amerikából vásárolni?  

amerikabol vasarolni

Ha az Amerikai Ebay vagy Amazon vagy akár egy bolt nem szállít Amerikából Magyarországra, a szolgálatunkon keresztül mindenkinek a rendelkezésére állunk. 

Amerikából vásárolni kétféle lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek. Az egyik hogy mi megrendeljük önöknek, vagy pedig önök rendelik meg direkt az Amerikai címünkre és onnan haza postázzuk Magyarországra.

Akármelyik lehetőséget használhatják vásárolni Amerikából

A legtöbb Amerikai Ebay és Amazon eladó nem szállít Amrikából Magyarországra, de a szolgálatunkon keresztül símán megtudják kapni amit akarnak vásárolni.

Ha licitáni kell az Ebayen vagy kérdéseik vannak az eladókhoz mi tudunk segíteni ebben is. Mi és az Amerikai partnereink anyanyelvi szinten beszéljük az angolt így akármilyen kérdés merül fel, biztosak lehetnek abban hogy a helyes választ fogják megkapni és nem lesz tele félreértésekkel. Legyen az szakmai vagy akár egy egyszerű kérdés. 

Amerikából a szállítást postán keresztül rögtön a hazai címre küldjük, vagy az Angliai címünkre ha azt óhajtják használni. Köztudott hogy ha ÁFÁ-t kell fizetni valamire, Anglia 7%-al  olcsóbb mint Magyarország és Angliából haza már nem kell áfá-tfizetni. Ez elég jó spórolást jelent megrendelőinknek.

Az mellett az angol vám nem bont ki minden csomagot és jó esély van arra hogy nem lessz kibontva.

Mi kell ha valaki saját maga akarja megrendelni az amerikai címünkre? Dombornyomású Visa vagy MasterCard hitel kártya és a mi amerikai címünk.  (ha lehet akkor inkább VISA kártyát használjanak, mert azt több helyen elfogadják)

Az elektron kártyát nem mindenhol fogadják. A banki átutalással vásárolni nem szokás amerikában. Utánvéttel senki nem szállít. 

Mikor ér Magyarországra a csomag? A postától függ. Néha otthon van 10 napon belül, néha 3-4 hét alatt ér haza. A posta munkájáért nem tudunk felelősséget vállalni. Ha mi vásároljuk meg az árút, minden ügyfelünknek elküldjük az eladó álltal emailben elküldött bizonylatot hogy az árú meg lett vásárolva.

Ha az Angliai címünkre akarják az árút küldetni és onnan haza, írjanak a részletekért vagy hívjanak telefonon.

Rendelni amerikából könnyű és ha eldöntötték hogy vásárolni akarnak amerikából, hívjanak vagy küldjenek egy email-t a részletekért.

Email:csomagozas@gmail.com

Telefon: 07717 577 532 vagy 0044 7717 577 532

4 Comments

 1. Endre

  Sziasztok. Amerikából szeretnék rendelni az Angliai cìmemre.Nem tudom hogy müküdik mennyi vámot kell fizetni elektronikai termékek esetén ?

  • jani273@

   Szia
   Nem rendelunk es nem szallitunk mar Amerikabol. Nem volt eleg igeny igy abbahagytuk

 2. Á. Adrienn

  Tisztelt Cím!
  Mennyi közvetítői díjat számolnak fel, ha Önök rendelik meg a terméket a saját címükre, majd onnan továbbítják hozzám? Ha jól értettem, így kikerülhető a vám, ugye?
  Üdvözlettel:
  Á.A.

  Ui.: aktuális még az ajánlatuk?

  • admin

   Ha mi rendeljük meg és fizetjük ki akkor 40 forint valutánként a díjunk.

   A vámot elképzelhető hogy így ki lehet kerülni, Sok esetben nem nézik meg a csomagot, de garancia nincs és ha az érétéke nagyobb mint 18 font vagy 45 font ha ajándékként van küldve, akkor valószínű hogy ÁFÁ t fizettetnek ami 20% angliában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *