Hogy Lehet Amazonon Vásárolni

 Amazonon vásárolni

elég könnyű ha megvannak a feltételek. Mi segítünk mindenkinek ha nem tudnakHogy lehet Amazonról rendelni saját maguk vásárolni.

Az Amazon az egy Internetes bolt ahol könyveket, ruhaneműt elektronikus árúkat, szépségápoló szereket, arckrémeket, játékokat stb, lehet vásárolni.

Amazon weboldalak több országban is működnek. Amelyik országból akarnak rendelni, azon az amazon oldalon fel kell iratkozni. Tehát ha feliratkoztak az Angol amazon.co.uk oldalon es az amerikai amazon.com oldalról is szeretnének rendelni, ott is fel kell iratkozni.

Az Amazonon való vásárláshoz

Visa vagy Master Card hitel kártya, vagy olyan bank kártya kell ami a Visa vagy Master card logoval van ellátva. Ezt a bank kártyát “debit” kártyának hívják. Debit kártyával csak annyit lehet vásárolni amennyi pénz van a bank számlán. Ez a fajta kártya a bankszámlához van kötve, mig a hitel kártya igazából egy kölcsön kártya, mert kölcsön veszünk pénzt a kártya szoláltatótól kamat ellenében.

Mikor valamelyik amazon weboldalon felíratkoztak és megvan a fenti kártyák valamelyike akkor lehet vásárolni. Utánna már epp úgy kell használni mint akármelyik online web árúházat.

Ha nincsenek meg a fenti feltételeik és szeretnének valamit vásárolni, mi mindenkinek megtudjuk vásárolni amit akar akármelyik amazon weboldalrol. Akár az Angol amazon oldalról, az Amerikai amazon oldalról, a Német amazon oldalról, a Hong Kong amazon oldalról, a Spanyol amazom oldalról vagy amelyikről kell.

További részleteket találnak itt, vagy pedig hivjanak telefonon vagy írjanak emailt.

 Hogy lehet Amazonról vásárolni rendelni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.