Hogy lehet az Amazonon jól eladni

Hogy lehet az Amazonon JÓL eladni?

hogy lehet amazonon eladni

Ezt a kérdést kaptam a minap. Igazából semmit se lehet sehol JÓL eladni, mert mindennek annyi az értéke amennyit a vevő fizetni akar érte és ha haszon van rajta az már JÓL van eladva.

Ahhoz hogy JÓL eladjunk valamit, alacsony áron kell megvenni. Amazonon azért jobb eladni mint pl, az Ebayen, mert több pénzt kaphatunk ugyanazért az árúért. Akár a dupláját vagy még többet mint az Ebayen.

De ugyanakkor lehet hogy hónapokig is ül az árú mielőtt valaki megveszi. Az is lehet hogy az árát le kell vinni egy idő után.

De mint az Ebayen, az Amazonon nem kell listázási díjjat fizetni. Ebayen akkor is kell fizetni mikor feltesszük az árút és akkor is mikor elkel. Amazonon csak akkor kell fizetni mikor elkel.

Ahhoz hogy sikeresen tudjunk az Amazonon árúlni az őszinteség a legfontosabb. Pontosan le kell írni az árú hibáit, előnyeit.

Ez azért szükséges, mert a vevő csak arra tud támaszkodni amit olvas. Nem tudja fogdosni és közelről megnézni. Nem kell minden kis karcolást felírni, de azt lehet hogy van rajta pár karcolás vagy kopás a használattól. 

A vevők nem hülyék. Megkapják a cuccot és ha nem volt pontos a leírás és úgy érzik át lettek verve, akkor visszaküldik és a pénzt vissza kell adni nekik. Ugyanakkor adhatnak egy negatív visszajelzést is.

Amazon nagyon komolyan veszi a visszajelzéseket és ha három-négy  negatív összegyűllik, könnyen kizárják az illetőt örökre az eladói programból. Ezt azért csinálják, mert aki Amazonról vásárol tudja hogy jó kiszolgálást kap és jó árút is és Amazon akarja a jó hírnevét megvédeni avval hogy kiszűri a kétes quality eladókat.

Mivel lehet jó pénzt csinálni az Amazonon? Szinte mindennel. Ami nekem tetszik például az több millió más embernek is tetszik. Nem kell nagy feneket keríteni hogy mit áruljak. A lényeg hogy akármi is legyen, de olcsón tudjak hozzájutni.

Amazonon nemcsak újjat, de hasznát dolgokat is lehet árúlni. Érdemes egy két napot eltölteni az oldalon és semmi mást nem csinálni mint nézelődni hogy mik és mennyiért vannak fent. Az ad egy jó támpontot az árakról és arúkról. Ezt úgy hívják hogy piac kutatatás.

A szöveget ha nem értjük, könnyen be lehet másolni a google vagy más online fordítókba.

A masik fontos tényező, hogy nem szabad feladni. Csak azért mert valaki nem érti nem jelenti azt hogy soha nem fogja megérteni. Tudom hogy vannak okosok akik már előre anélkül hogy valaha is kipróbálták volna tudják hogy nem lehet megcsinálni. Azoknak soha nem is fog sikerülni, de tanacsot azt bőven osztogatnak mindenkinek.

Nem szabad rájuk hallgatni. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.