Hogy Lehet az Ebayen Árúlni

Hogy lehet ebayen árúlniHogy lehet az Ebayen árúlni. Sokan megélnek abból hogy otthon ülnek egész nap a számítógépük előtt és az Ebayen adnak vesznek. Van aki több 10 ezer Fontot/Eurót/Dollárt csinál havonta, van aki kevesebbet, van aki csak a kacatjait adja el kis extra pénzért.

Az Ebayen mindent el lehet adni ha az ára jó.

Nem kell hozzá más mint felíratkozni mint eladó, ami teljesen ingyenes és egy bankszámla ahova a pénzt tudják küldeni.

A vevők a pénzt általában elektronikus úton küldik ami azt jelenti hogy vagy direkt banki átutalás a bank számlájukra, vagy pedig egy online banki átutalás mint a Paypal online bank, ahonnan aztán átutalják a bankszámlánkra a pénzünket.

A legtöbb Ebayes vevő nem hajlandó direkt banki átutalásra, mert visszaélésekre ad okot. 95 százaléka a vevőknek a Paypalen való fizetést választja ami biztonságos és garanciát ad nekik ha az árú nem érkezik meg, vagy pedig nem olyan mint ahogy az le volt irva az ismertető szövegben.

Tehát ahhoz hogy az Ebayen sikeresen tudjunk árúlni, kell egy számlát nyitni a Paypal online bankkal is ami tulajdonképpen az Ebay tulajdona és szintén ingyen lehet felíratkozni.

Mikor valamit eladunk akkor Ebay számol 10%-ot az eladási ár után ami az Ebay díjja. Ha Paypalen keresztül van kifizetve az árú akkor Paypal is számol 3.4%-ot plusz £0.20 penny-t per tranzakciónként. Tehát a totál díj amit levonnak az 13.4 százalék plusz £0.20 penny. (Ez mellett vannak még más díjjak is külömböző extrákért, de azokkal most nem foglalkozunk, mert nem alapvető része annak hogy árúlhassunk az Ebayen).

A posta kőltség a vevőt terheli és Angliában a legtöbb eladó többet számol mint az aktuális posta kőltség, így kis extra haszon általában adódik abból is. Például nem ritka hogy elmegy valami £1 fontért £7 font postakőltséggel, mikor az aktuális postakőltség nem több mint egy vagy két font. Itt ez el van fogadva és része az üzletelésnek.

Ezeket a díjjakat bele kell számolni mikor üzletelünk az Ebayen.

Ha a vevő hajlandó direkt banki átutalásra akkor nincs Paypal díj csak az Ebay 10%-a. A harmadik fizetési mód ami még használható az a készpénz fizetés az árú személyes átvételekor.

Mivel még nincs Magyarországon Ebay, igy ez a módszer nem használható, mert ha a Német vagy az Angol Ebayen árúlunk akkor a vásárlók biztos nem fognak Magyarországra elmenni személyesen az árúért.

Ez a fajta fizetési módszer általában akkor van használva mikor az eladó nem hajlandó postázni, vagy pedig az árú túl nagy ahhoz hogy postázzuk. Pl egy autó lökhárító vagy létra stb. Azokat is lehet postázni persze, de a legtöbb embernek nincs meg otthon a feltételek hogy palettázza vagy úgy becsomagolja ahogy azt egy szállító cég megköveteli a biztonságos szállítás miatt.

A mi csomag küldés cégünk ajánlja a csomag küldési és postázási szolgálatot. Egy feltétele van, hogy Magyarországról ki kell juttatni az eladott árút hozzánk Angliába. Ami nem is olyan drága ha azt nézzük mennyi hasznot lehet csinálni.

Ez a szolgálat azoknak ajánlott akik üzlet szerűen árúlnak, vagy akarnak árúlni az Ebayen. Az otthonról való kiszállítási kőltség és a mi díjjunk nem olyan sok per darabonként elosztva, így aztán a legtöbb haszon megmarad az eladónak.

Nagy cégek mint Tesco pl Kínából meg a világ minden tájáról vesz és szállít a boltjaikba, mert annak ellenére hogy ki kell fizessék a szállítási dijjat, a vámot, , meg a többi kőltségeket, még mindig jó haszonnal adják el a portékát.

Ez a fajta üzletelés nem ajánlott mindenkinek. Csak azoknak akik képesek túl látni a kiadásokon és a haszonra koncentrálnak. Aki azt mondja hogy "ohh hát az a szállítási kőltség vagy felszámolási díjj túl sok " azoknak ez nem való mert ha mást nem engedünk hogy hasznot csináljon akkor mi se fogunk hasznot csinálni, mivel azok is épp úgy gondolkodnának.

Szintén nem való azoknak akik a kiutat keresik a kifizetések alól. Mert csalással nem lehet üzletelni és nincs meg a szükséges hozzá állásuk hogy sikeres legyen az üzleti kapcsolat hosszútávon.

Sok Angol cég és a legtöbb Ebay eladó nem hajlandó Magyarországra szállítani. Miért? Mert sokan vissza éltek a lehtőséggel és letagadták hogy megkapták az árút és visszakövetelték a pénzt. Ez a hír aztán gyorsan elterjedt.

A mi cégünk, csomag-kuldes.com szintén ajánl angol cím használatot és csomag gyűjtési lehetőséget a raktárunkban, azoknak akik Magyarországon akarnak üzletelni angliából beszerzett árúval. Használhatják a mi címünket és itt gyűjthetik az árút mielőtt Magyarországra szállítatják. További infóért kattintsanak ide.

Magyarországon is egyre többen választják ezt, az internetes pénz kereseti lehetőséget, mert többet tudnak keresni mintha elmennének valakinek dolgozni és a sajat idejüket osztják be.

Van aki rész munkaidöben csinálja napi egy két órát. Van aki több időt fordít rá.    Nem kell sok pénz elkezdeni, de fontos hogy a pénz visszalegyen forgatva míg a vállalkozás megerősödik.

Hogy lehet az Ebayen Árúlni

2 thoughts on “Hogy Lehet az Ebayen Árúlni”

 1. Véletlenül találtam ide, mert a Google találatok között vonzónak tűnt a hibásan írt “árúlni” szó (helyesen: “árulni)”, és nem csalódtam. A kritikán aluli helyesírás, a fogalmazás színvonala, a ’90-es éveket idéző amatőr weboldal nagyon hiteltelenné teszi sajnos a céget.

  1. Oreg! Nem gyozom hangsulyozni a sok luzer magyarnak hogy nem a helyesiras a lenyeg hanem a lenyeg a lenyeg. Aki a helyesirason felakad annak mar az elete is savanyu. Soha nem szabad fel akadni lenyegtelen dolgokon mert visszafog a lenyegtol sikeresebb pozitivabb elethez nagyon fontos hogy mindig a lenyeget lassuk es mindenkinek ezt ajanlom. Ugyanis aki a negativokat veszi eszre annak az elete is negativ hisz automatikusan a negativot keresi. Az mellett merges termeszete van, rettentoen konnyen kritizal masokat de semmi se az O hibaja. Mindenre tudja a valaszt, egy mindent tudorol van szo? A tipikus egyszeru jellemzes az ilyen emberre (hat mernem csinal mar valaki valamit hisz nincsen mar csak 10 ezer forintom a honap vegeig es meg csak 15-e van. Miert nem csinnal mar valaki valamit??) Na ez az egyszeru jellemzes pontosan bemutatja a hibakeresoket. Miert nem csinal mar valaki valamit hogy nekem jobb legyen. Halleluyah hogy a vilag tele van mas gondolkodasu emberekkel is hogy nekunk szinesebbe tegye a vilagot. Mi lenne ha mindenki egyforman gondolkodna es csinalna mindent??
   Huuuuuh az unalmas lenne !!!
   Egy jo tanacsot adok neked oreg. es masok is remelem tanulnak belole.
   “A vilagon semmi se tokeletes!!! (Kapish ?))
   A sikeres tudja ezt es megis csinalja ! (kapish ?)
   A Sikertelen meg mindig azon dolgozik hogy tokeletes legyen !! (Kapish??))
   Amen ratok es gondolkodjatok el ezen a hozzaszolason melyebben.
   Halleluyah, God is Great

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.