Hogy Lehet az Interneten Pénzt Keresni

Hogy lehet az Interneten pénzt csinálni semmi induló tőkével?

Dropshipping

Hogy lehet az interneten pénzt csinálni

Nem kell kezdő tőke nem kell bankhitel. Akárki tud üzletelni evvel a módszerrel. Milyen jó lenne ha majdnem akármit árulhatnánk úgy hogy ne kelljen először megvenni. Nem kellene érte pénzt kiadni vagy bank hitelt felvenni az árú megvásárlására. Még hitelkártya se kell és bankszámla se.

Az egyik módszer ami ezt megengedi. Dropshipping.

A Dropshipping az egy business model ami már évtizedek óta működik. Lehet hogy már több olvasó is vásárolt egy dropshippertől és nem is tudták. Működik és jól működik és tőled függ milyen sikeres vagy vele.

A tény hogy hozzáférésed van egy egész boltnyi árúhoz anélkül hogy előre megvennéd az árút, nagyon nagy előnyt jelent akármelyik üzletembernek.

Ajánlom mindenkinek aki otthonról akar dolgozni hogy tanulmányozza mélyebben ezt az iparágat, mert bizonyított és használva van sok ezer, talán több millió üzletember álltal az egész világban.

Dropshipping az az mikor valaki nem a saját tulajdonát képező árút árúl hanem szerződésben áll egy bolttal, vagy direkt egy gyártóval akinek az árúját árúlja. A bolt vagy gyártó megszab egy összeget hogy mennyit akarnak az árúért és utánna az eladó annyiért árúlja amennyiért el tudja adni.

Mikor elad valamit akkor elküldi a rendelést a boltnak vagy a gyártónak  a megegyezett pénz összeggel együtt és az direktbe kiszállítja a vevőhöz, az eladó business nevével, címével ellátott cimkével. Úgy tüntetve fel mintha az az eladótol jött volna. A maradék pénz az eladóé marad mint haszon.

Például ha megegyeztem a haverommal hogy eladom a cuccát és ő akar belőle 20 forintot. Én eladom 30 forintért és elküldöm neki a vevő nevét és címét meg a 20 forintot és ő kipostázza a vevőnek az én nevemmel és címemmel mint feladó.

Régebben (és még ma is sokszor) levélben küldték ki postán keresztül, de ma már a legtöbb ilyen eladó az internetet használja. Sokan használják ezt a módszert az Ebay-en, Amazonon és saját weblapjaikon is.

Ehhez a businesshez nem kell egy fillér kezdőtőke se. Csak meg kell találni a céget aki ezt ajánlja és máris businessbe vagyunk. Rengeteg ilyen cég van.


Lehet árúlni a kis kütyütől kezdve a TV-ig mindent, Ékszereket, edényeket, ruházatot, autós dolgokat, lámpát, bútort, stb, stb.

A cég adja a hírdetési anyagot, grafikát és még a szöveget is hozzá. Ellát mindenféle segítséggel ahhoz hogy sikeresek legyünk és nem kerül egy fillérbe se.

Fel lehet építeni egy nagy üzletet úgy hogy a vevőnek fogalma sincs hogy nem az eladótól jön az árú hanem valahonnan máshonnan. Addig amíg az megkapja addig nem is érdekli ki küldi ki neki.

Ez a model müködik, mert a gyártó örül hogy eladja az árúját, az eladó hogy nem kell pénzt előre kifizetnie érte, a vevő is, mert rendben megjött amit vett.

Ti mit gondoltok erről az üzleti modellről? Hallottatok róla? írjátok le ide a hozzászólásokba mit gondoltok róla.

Hogy lehet az interneten pénzt keresni

4 thoughts on “Hogy Lehet az Interneten Pénzt Keresni”

 1. Szerintem is lényegtelen most  árú,áru  a mondani valóján nem változtat
  nem szeretem amikor de nagy magyarok vagyunk és belekötünk minden helyesírási hibába,
  Szerintem a dropshipping az egy jó módszer ,kár hogy kevés lehetőség van itthon

  1. Ja, a helyesirási kommandó ébren van , de mert mást se tudnak csinálni mint mindenbe a negatívot látni. Jó nekik, így gondolkodás nélkül élhetik le a világukat. Mi meg aztán akik még írni se tudunk helyesen oldjuk meg az ő problémájukat is.

   Dropshipping nem olyan nehéz mint tűnik. Akármit lehet dropshipping módszerrel árulni. Akármelyik gyártóval vagy kereskedővel kapcsolatba lehet lépni és megkérdezni érdekelné e őket kis extra business és elmagyarázni nekik hogy csak annyi az egész hogy ők teszik rá a címét a vevőnek és a mi nevünket-címünket és postázzák ki az árút. Akár egy magyobb eladói gárdát is fel lehet építeni evvel a technikával valaki más árúját használva. Motiváció kell hozzá semmi más.

   Az összes ügynöki gárda akármit is árúlnak, ezen alapszik. Pl. a sok biztosítási ugynök ami ott van MO-n.

  1. Hát igen van aki még mindig a kis dolgokon akad fel és nem a lényeget látja. Az arú hosszú vagy rövid u val is arú marad. A lényeg nem az árú hanem ami az árút mozgatja. További jó hiba keresést neked, addig meg én árulom az arut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.