Hogy Lehet Bloggal Pénzt Keresni

Az Interneten sok pénzt lehet keresni.

Aki nem tudja mi a blog az itt elolvashatja Mi a Blog. Sokan nem tudják hogy a bloggal pénzt is lehet keresni.

A blog semmi más mint egy másik fajta weblap. Sok online ujság is  blog platformra van építve.

A weblap egy szerkesztő programmal van megcsinálva a saját számítógépen otthon és mikor kész akkor feltöltjük a tárhelyre és mindenki olvashatja. A blog szerkesztő programja általában wordpress amit ingyenesen le lehet tölteni. (Ha a fenti linkre kattintassz ott megtalálod a linket a letöltéshez).

Ez egy alap program ami tökéletes weblap vagy blog szerkesztéséhez. De lehet bővítményeket telepíteni hozzá amik rengeteg lehetőséget adnak pénz kereséshez.

A leg alapvetőbb pénzkereseti lehetőség egy bloggal a Google Adsense hírdetések. Ami nem más mint a Google böngésző hírdetési ágazata. Erre teljesen ingyenesen fel lehet íratkozni ha van valakinek egy weboldala és utánna lehet hírdetéseket a weboldalra tenni ami a Google-tól származik.

Ezen az oldalon is amit most olvasol vannak hírdetések amik onnan származnak és ha rákattintassz valamelyikre akkor elvisz a hírdető weblapjára és azért a kattintásért a weblap tulajdonosa (én) kap egy kis százalékot a Google-tól. Aki hírdet az csak akkor fizet ha valaki rákattint a hírdetésére. A kattintások után fizet a Google-nak, aki aztán abból kb a felénél kicsit többet kifizet a weblap tulajdonosának.

Némelyik kattintás akár 10 dollárt is hoz a tulajnak. A legtöbb kattintás értéke 1 cent és 2 dollár között van.

Minél látogatottab egy weblap, a valószínűsége hogy valaki rákattint valamelyik hídetésre egyre növekszik. Minél több a látogató, annál több kattintás és annál több jövedelem.

Ezt úgy hívják hogy passzív jövedelem, mert ha egyszer megcsinálom a weblapot és ráteszem a hírdetést, akár alszok, akár utazok, vagy a kertben dolgozok a weblap pénzt hoz, mivel mások meg épp látogatják a weblapom az információért ami rajta van és ha nem találják meg vagy a hírdetés szövege megfogta figyelmüket akkor lehet hogy rákattintanak és pénzt hoznak nekem.

Tehát ha van havonta mondjuk 5,000 ezer látogató a weblapra és abból 300-an rákattintanak valamelyik hírdetésre az hozhat akár párszáz dollárt is havonta, ami passzív jövedelem mert csak jött anélkül hogy csináltunk volna akármit is érte. Ez a jövedelem aztán mindig ott van mert amíg a weblap az interneten van, lesznek látogatói.

Gondolkodjatok el rajta. ha van hozzaszólásotok vagy kérdésetek, kérlek a Comments/Hozzászólások ban a cikk alatt ahol van az az üres kocka kérdezzetek hogy mások is olvashassák.

Ott nem kell semmit csinálni csak a nevet emailt megadni esetleg a kedvenc vagy saját weblapod címét beírod és lehet írni az üres kockába és elküldeni a “Hozzászólás küldése” gombbal  Köszi szépen.

Hogy lehet bloggal pénzt keresni

Join the Forum discussion on this post

10 thoughts on “Hogy Lehet Bloggal Pénzt Keresni”

 1. Nem rossz, de megcsinálni nehezebb, mint elmélkedni róla. A tartalom pedig többnyire elavul. Ha friss tartalmat akarsz, akkor nem sütkérezhetsz folyamatosan a tengerparton 😉

  1. Ja, vagyunk azok akik csináljuk, vannak akik csak elmélkednek rajta. Az igaz hogy a tartalom elavul, de csak azoknak akik már hallottak róla, akik még soha nem hallottak azoknak minden új. A negativitas az egyik legkárosabb tényező mindenben. Elvakítja az embert és attól kezdve csak lefelé megy, mert semmi se jó, semmi nem sikerül. Olyankor le kell ülni és elgondolkozni hogy mi a bajom, miért nem sikerül nekem semmi? A hiba ugyanis mindig bennünk van és soha nem másban.  

   Bloggal pénzt keresni nem nehéz egyáltalán, csak mint mindent, ezt is csinálni kell. Rengetegen élnek meg a blogjaikból. Az internet megadta a lehetőséget fiatalnak, öregnek egyaránt egy új megélhetési formához. A blog semmi más mint egy eszköz amit használni lehet erre a célra. itt egy cikk ami ad egy kis felvilágosítást hogy a bloggal pénzt keresni témáról. Mint látod más is csinálja. Az hogy mennyit keresünk vele függ a beletett energiától. Mint mindenben, it is igaz hogy -Amit vetsz azt aratsz!!! 

   A gondolat menet a következő: ha az meg tudja csinálni én is, mert én is vagyok legalább olyan jó mint az, ő se jobb nállam.
   Jó szerencsét neked az internet világában és gondolkodj el rajta. Ha neked nem sikerül, mi a rossz veled? Miért sikerül másnak és neked nem? Emlékezz a hiba soha nem másban van!

   Köszi a hozzászólást

    

 2. SimonTheSorcerer

  Ha itt valaki esetleg rajtam kívül már megél a blogjából, az feltétlenül csatlakozzon az első és egyetlen, most indult magyar hivatásos bloggereket/webmestereket tömörítő Facebook csoportba:

  https://www.facebook.com/groups/877386085611996/

  Részletek megtekinthetők a Facebook csoportón belül. A Facebook csoport nem monetizált. Semmit sem adok el, minden ingyenes.
  Célom kölcsönösen előnyös kapcsolatok létrejöttét támogatni hivatásos magyar bloggerek/webmesterek között.

  1. Szia Simon

   Mi már évek óta az internetről élünk és örülök hogy más is megtalálta ezt a lehetőséget. Az Internet hatalmas és mindenkinek megadja az álmai lehetőségét. Mint egy régi híres ember is mondta, “Tanulni-Tanulni-Tanulni” a kulcs a sikerhez. Tovabbi jó szerencsét.

 3. Tudsz esetleg ezzel kapcsolatos anyagot vagy oldalakat ajánlani nekem,ami erről a témáról szól, és elég részletes?

  1. Fogalmam sincs hol lehetne találni akármit is ezekről. Talán a google segitségével? A munka neked van kiszabva ha interneten akarsz pénzt keresni. Sokan abból élünk így tudjuk hogy meg lehet csinálni.
   “”A sikeres tudja hogy nem perfekt mégis csinálja. A sikertelen még mindig azon dolgozik hogy perfekt legyen””

 4. Szia!
  Olvastam egy könyvet Dj Demarco-tól A gyorsítósáv a milliókhoz című könyvét. Te ezt egy oldalban foglaltad össze és nagyon tetszik a blogos bejegyzéseid. Ráálltam a weboldalak tanulmányozására, hogy minél többet megtudjak róla. Ha tudnál nekem segíteni azt megköszönném. 🙂

  1. Szia. Köszi az érdeklődést, de nincs semmi ördöngősség benne. A könyv és Blog talán adnak ötleteket, de a munka nagy része rajtad múlik.

   Nézz fel a jobb felso saroknak a tetejébe és olvasd el. Mit mond? Vagy elhiszed vagy nem, vagy csinálod vagy nem.
   Analízis Paralízis az az amikor valami túl van tanulmányozva analizálva. Új kifogásokat keresünk ahhoz hogy miért ne csináljunk valamit. Meg gátoja a folyamatot avval hogy na nézzük még meg azt meg azt. Addig analizálom amíg vagy elvesztem az érdeklődésem, vagy feladom, mert soha nem jutok a végére. Paralízis következik be. Hívhatjuk halogatásmak, elodázásnak vagy akárminek is, de a lényege hogy okot keresünk hogy miért ne csináljuk. Ugyanakkor mások meg csinálják és elhúznak melletted.

   Mivel semmi sem tökéletes, aki információt keres elfogadja amit talál és úgy formálja hogy az az Ő céljainak megfeleljen.

   Blogok általában egy online tárhelyen vannak amit bérlünk. Bérleti díj változik szolgáltatóként. Vannak ingyenesek és vannak fizetősek. Az ingyenesnél nincs kontrollod a kódhoz ahol módósíthatod szivedre a kinézetét. Ha fizetős tárhelyet veszel akkor vagy webszerksztő programot töltesz le a computeredre amin aztán megcsinálod a weblapod és feltöltöd a tárhelyedre, vagy feltöltesz a tárhelyedre egy WordPress vagy Joomla, Vagy Drupal vagy valamilyen CMS (Content Management System) programnak is hívják őket) szerkesztőt és avval csinálod.

   A fizetős tárhely amit én használok ehhez a bloghoz 24 fontba kerül nekem egy évre. Bérelhetném két vagy három vagy több évre is, de nekem az egy éves bérlemény megfelel. Évente megújítom és kész.Ha megszüntetem akkor nem vesztek sokat, ha meg eladom akkor az új tulajdonos fogja fizetni a jövő évtől.

   A web szerkesztő program (WordPress) ingyenes. Hogy mennyi jövedelmet hoz a blog nem árulom el, mert személyenként változik. A munka mindig annyit hoz mint amit beleteszel. Ha semmit , akkor semmi, ha kicsit akkor kicsit. Egyet azonban garantálok. Ha túl analyzálod akkor semmit nem fog hozni, de gazdagabb leszel avval az információval mit összegyüjtöttél a tanulmányozásod ideje alatt.

 5. Szia!
  Most olvasok egy könyvet Dj Demarco-tól, a címe: Gyorsítósáv a milliókhoz. Annak a tartalmát Te itt egy oldalban összefoglaltad. 🙂
  Nagyon tetszik ez a fajta lehetőség és elkezdtem érdeklődni a webszerkesztés iránt.
  Lehet fogok érdeklődni tőled, mert ritka az ilyen aki így megossza másokkal ezt a fajta tudást.

 6. A passzív jövedelem elérésével valóban nagy szabadságot élvezhet, aki kapja.
  Én sokáig csak hagyományos kereskedelemmel foglalkoztam, cca. egy éve rendelek és adok el az e-bay-ről. Szeretek itthonról dolgozni, izgalmas-játékos dolog megnyerni egy-egy terméket. Most , hogy elolvastam az Amazonról szóló bejegyzést, azt is ki fogom próbálni.
  Angliából Magyarországra történő szállítás bizonyíthatom, hogy kitűnően működik! Precíz, pontos, megbízható! 
  Örömmel osztok meg itt egy új lehetőséget, ami még ebben az évben (2012.) elindul Magyarország után Angliában és  további 8 országban is! 
  Két dolog érhetö itt el:
  1, lakást (házat) vehet bárki –  a vételár 0,5%, vagy max. 10%-ért , úgy, hogy a további részleteket nem zsebből kell kifizetni!! Sőt, ugyanígy a jelzáloghitelét is kiválthatja!
  2, világviszonylatban is kiemelkedő jövedelmet szerezhet. (passzív jövedelmet)!
  http://www.ittlakom.net    
  A  weboldalon található ingyenes regisztráció elvisz  megértéshez!
  Köszönöm a sok hasznos információt, amit itt olvashattam, és a lehetőséget a link felhelyezésére!
   
   
   
   
   
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.