Kapcsolatfelvétel

Megkérünk mindenkit hogy akinek kérdéseik vannak külömbözö online pénzkereseti lehetőségekről mint az Amazon vagy Ebay vagy weblap stb, hogy a cikkek alatti “MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT” dobozon vagy a Forumon keresztül kérdezzenek hogy mások is tudjanak belőle tanulni. 

Ezekkel kapcsolatos kérdésekre csak így fogunk válaszolni. Szívesen válaszolunk mindenkinek a kérdésére hisz azért van ez az oldal hogy segítse azokat akik az Interneten próbálkoznak pénzt keresni. Köszi a megértéseteket.

A Kutya/Macska szállítással, Csomagszállítással kapcsolatos kérdésekre emailben vagy telefonon lehet érdeklődni.
Email: [email protected]

Telefon Anglián belül: 07717 577532
Külfőldről: 0044 7717 577532

 

21 thoughts on “Kapcsolatfelvétel”

 1. Sziasztok,
  Szeretném megvásárolni az alábbi linken lévő terméket, tudnátok segíteni benne?
  Hogyan lehet megvenni, hogyan lehet fizetni…stb

  Köszönettel:
  Lévai Judit

 2. Szia, amazonon szeretnék értékesíteni élelmiszert.
  Tudnál segíteni, hogyan lássak hozzá?

 3. Egy üveg akácmézet szeretnék próbaképp eladni segítenél teljes magyar nyelvű leírással mit kell tennem lépésenként?

 4. Üdv
  Amazonon szeretnék eladással foglalkozni, mégpedig a UK terültén.
  Lenne néhány kérdésem, ha tudnál segíteni:
  Kell-e bármilyen céget alapítani ahhoz, hogy kereskedhessek?
  Tudsz-e ajánlani egy olcsó, de megbízható csomagküldő szolgálatot (csak is UK)?
  Előre is köszönöm.

  1. Szia. Nem kell semmilyen ceget csinalni ahhoz hogy az Amazonon arulhass. Ketfajta arus rendszer van. Szemelyes es Pro. A szemelyes az olyan hogy kepet es fejlecet nem tudsz feltenni az arurol hanem talalni kell egy ugyanolyat amit mar mas feltett es a lerirast tudod a sajatodat oda tenni es a dijak is masok.
   A Profi elado pedig 40 font tagsagi dij havonta es annal a sajat kepet es fejlecet is az arunak fel tudod tenni. Mindkettonel mas a dijszabas is amazon fele (szazalek).
   Olcso szallito ceg nincs angliaban hanem van a posta vagy kulombozo futar cegek. A vevo latja a szallitasi dijat az arud alatt es eldontheti megeri e neki vagy sem.
   Epp ugy mint Ebayen. ott is ott a szallitasi dij es a vevo donti el hogy megeri e neki az aru avval a szallitasi dijjal is vagy sem.
   Ha az olcso csoro ugyfelek utan akarsz menni akkor azokat is fogod megkapni aki mindenert szaroznak, vagy pedig quality ugyfelet akarsz aki eloveszi a hitel kartyajat es fizet, mer tudja mit akar es mit kap es nem banja ha tobbe kerul.
   Amazon egy quality oldal es sok vevo azert vesz ott mert tudja hogy azt kap amit elvar. Egyszer ketszer negativ visszajelzest kapsz es mar ki is rugnak.
   Ebay alacsonyabb quality nem rugnak ki konnyen.
   Jo szerencset.

  2. Sziasztok!

   Szerettem volna kutyaszállítással kapcsolatban árról érdeklődni, de a fent lévő kapcsolatfelvételi űrlap számomra nem működik. Csak ennyit látok: contact-form-7 id=”98″ title=”1 kapcsolati űrlap”

   Tudnátok adni esetleg egy email címet ahol érdeklődhetnék?
   Köszönöm

   Attila

  3. Üdv!

   Szolgáltatást szeretnék eladni az Amazonon. Kaphatnék egy részletes tájékoztatót a folyamatról? Ebben az esetben nem lehet eladás után fizetni. Hogyan szabályozza ezt az Amazon?

   1. Szia
    Ezen a linken megtalálod hogy mennyit számolnak és milyen szolgáltatást tudsz árúlni az amazonon (jobb oldali sáv) https://services.amazon.com/selling-services/pricing.htm
    Ezen a linken meg el tudod olvasni hogy kb hogy is működik és hogy befolyásolja ha saját weblapod is van. http://www.practicalecommerce.com/articles/89295-5-Tradeoffs-for-Selling-on-Amazon

    Amazon nagyon szigorú a szabályok betartásával es ha nem passzol bele a te szolgáltatásod az ő tervükbe akkor nem engedik. Ha nem találod a listán amit arúlni akarsz nyújthatsz be nekik egy kérelmet az összes részeletekkel és ha úgy látják hogy hasznot tudnak belőle csinálni akkor esetleg jováhagyják.
    Az Amazon egy pénzcsináló machine és csak az számit ők mennyi pénzt tudnak csinálni a deal-ből.

    Ha a te szolgáltatásod nem egyezik avval amit ők támogatnak akkor máshol fórumokon kell arúlnod. Sajat weblap, facebook, twitter, pinterest, stb. A lehetőség meg van adva csak időt energiát kell beletenni hogy sikeres legyen.

    Fontos a felfogás, “ha az megtudja csinálni én is, mert az se jobb nállam, én is vagyok legalább olyan jo mint az”.
    Milyenst elismered hogy a masik jobb nállad attól kezdve alárendelted magad a vesztésnek, mert nem vagy egyenrangú tehát csak rosszabb lehetsz ami viszont negatív és azt a gondolkodást váltja ki. Ha a másiknak jobban megy akkor meg kell nézni miért van előrébb és többet kell tanulni.
    Jó szerencsét neked

  4. Szia! Én most nemrég kezdtem el gondolkodni kicsit komolyabban az Amazonon való eladással és rengeteg kérdésem lenne, nagyon hálás lennék,hogy ha tudnál segíteni.
   Nos, én kaját szeretnék eladni az amazonon , ilyen kézmüves dzsemeket stb, viszont rengeteg szabálynak kell megfeleni. Az a helyzet ,hogy én Romániában élek ,és nem fogadja el azt a fajta számlát, mit kell feltüntetni a termékekre, hogyan ,honnan tudom hogy mennyi lesz a szálittási koltség stb, ez tudom hogy rengeteg info ,de sehol nem találtam érdmleges válaszokat, sokat segítene ha eseteg pár dologot megosztanál.
   Tisztelettel: Adam K.

  5. Szia,
   Az amazon.de -n , tehat Nemetorszagban szeretnek premium elado lenni! Nemet Allampolgarsag, bankszamla minden van, csak nem tudom hogy induljak neki, hogyan kell megcsinalni es belistazni a ceget/termekeket!
   Koszonom a valaszt!

  6. Sziasztok,

   Addig eljutottam, hogy van seller accountom, ellenőrzött Mastercard bankkártyám az Amazonon, de hogyan tudok bankszámlaszámot is hozzáadni?
   A Seller Account Informations / Deposit Methods menüben nem tudok bankszámlaszámot hozzáadni, mivel Magyarország nem tartozik az eurozónához, és csak ezen országok bankjait van lehetőség kiválasztani.

   Válaszotokat előre is köszönöm!

   Üdv,
   István

  7. Szuksegem lenne egy Angol visa vagy mastercardra. Hogya tudnek csinaltatni? Nemetorszagi bejelentett lakcimem van, de magyarorszagon elek.

   1. Olyan bankhoz kell átmenni amelyik ad VISA debit kártyát és avval már tudsz jobban mozogni. Angol címet tudunk biztosítani. Az Angol bankok adják csak azoknak kell angol lakcím és személyesen kell bemenni.

  8. Pingback: Munkát Szerezni Angliában

  9. Pingback: Kutya Szállítás Angliába Magyarországra

  10. Pingback: Hogy lehetek eladó az Amazonon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.