Miért nem sikerül pénzt keresni

Sokan áhitoznak rá és mégse sikerül. Míg úgy tűnik hogy másoknak meg olyan könnyen megy.

Mi a titka?

  • Kiváncsiság 
  • Pozitív gondolkodás 
  • Játék 
  • Kitartás.

Miert nem sikerul penzt keresni“Ha az megtudja csinálni akkor én is, mert én vagyok legalább olyan jó mint az”.

“Vagy mégsem”? Ez a kijelentés a feladás kezdete mielőtt elkezdődött volna a sikerem. Evvel megcáfoltam az előző kijelentést amiben állítom hogy legalább olyan jó vagyok én is mint a másik.

De ennél a pontnál még menthető, mert ha valaki igazán kíváncsi akkor kíváncsiságból elkezdi játszani és pozitív gondolkodással és kitartással sikeres is lessz.

A sikerhez a kíváncsiság a legfontosabb. Ha nem akarjuk megtudni hogy megtudjuk-e csinálni akkor el se kezdjük, de ha kiváncsiak vagyunk hogy megtudnánk-e, akkor elkezdjük.

Ha egyszer elkezdtük akkor a pozitív gondolkodás fog segíteni. Ez nélkül az elem nélkül soha nem fog sikerülni. (A depressziósok általában mindent elvesztenek).

A játék rész maga a stratégia. Mint a kártyában is. Meg kell tanulni a fogásokat a trükköket hogy mi nyerjünk.

Ehhez kitartás kell. A kitartás az az ha akkor is folytatjuk ha nem sikerül úgy ahogy mi szeretnénk. A játékunk nem vált be így stratégiát kell változtatni. Ezáltal kíváncsiak leszünk hogy ez a stratégia hogy fog működni és kezdődik az egész előlröl.

Ha megtudjuk tartani a kíváncsiságot, a pozitív gondolkodást és kitartóan játszuk a játékot akkor garantált hogy megfogjuk nyerni.

  • Mikor T.A.Edisonnak azt mondták hogy “nem látod hogy nem lehet megcsinálni, már 200-szor próbáltad”. 
  • Erre Ő azt válaszolta hogy ” Az igaz hogy 200-szor nem sikerült, de mostmár ismerek 200 verziót ahogy nem működik”, és addig próbálta hogy egyszer csak felkapcsolta az első villanykörtét.

 Tehát pénzt keresni nem is olyan nehéz ha kiváncsiak vagyunk, pozitívan gondolkodunk, játszuk a játékot és kitartóak vagyunk.

Mert tudom hogy ha az megtudja csinálni én is, mert én vagyok legalább olyan jó mint Ő.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.