Mivel lehet pénzt keresni

pénzt keresni

A pénznek csak akkor van értéke ha forog. Ezt már Rockefeller jó régen megmondta a világnak és ő tudta hogy miről beszél. 

Magyarországon viszont épp az ellenkezőjét csinálják. Szép lassacskán kivonják a forgalomból és az államkaszában akarják az összeset tartani.

Ugyanakkor ha valaki magyarországon lakik és nagyon akar, lehet pénzt keresni. Talán nem épp magyarországon fogja azt a pénzt megkeresni hanem valami másik országban, de attól még lakhat magyarországon. 

Ahhoz hogy pénzt keressünk, kell valamiféle befektetés. Lehet az pénz, lehet az egy tárgy, saját időnk, erőnk, energiánk. Befektetés nélkül nincs pénz. Lusta emberek soha nem csinálnak pénzt hanem csak áhitoznak más segítsége és pénze után. 

Pénz keresés nem csak arról szól hogy egyszerre egy csomó pénzt fogunk keresni. Arról szól hogy folyamatosan legyen bevétel és több forrásból is, mert ha az egyik megszűnik még ott a többi amiböl van jövedelem.

Pénzt akkor keresünk mikor valakinek eladunk valamit. Legyen az egy tárgy, vagy szolgáltatás, mint például fűnyírás, vagy a kettő kombinációja. Tehát azt kell megnézni mit tudunk másoknak eladni. 

Eltudunk adni pénzt például. Itt egy módja;

Evvel a módszerrel a világ bármelyik városában nagyon jól és gyorsan lehet pénzt keresni.

Meglátogatom az összes boltost a városban és megkérdezem tőlük hogy érdekelné-e őket ha hoznák nekik több vevőt és nem kellene adniuk egy fillért se nekem érte. Mit gondoltok, mi lenne a válasz?

Ha a válasz az lenne hogy igen, akkor elmennék egy nyomdába (igazából többe is) és kérnék ár ajánlatot arra, hogy mennyiért nyomtatnának ki 1000 darab A4-es lap negyedének megfelő kis színes kupon füzetet amibe van 40 oldal. (mondjuk 40 boltos mondott igent)

Ha megvan a legjobb ár akkor vissyamegyek azokba a boltokba ahol igent mondtak és elmondom nekik, hogy én egy színes kupon füzetet fogok kinyomtatni és hogy adjanak szöveget meg grafikát amivel a boltjukat ingyen hírdethetik az én kupon füzetembe. Nem kerül nekik egy fillérbe se az hogy én hírdetem őket. 

Ha OK velük, akkor megkérdem hogy ha valaki behozza ezt a kupont, tudnak-e neki kis osszeget elengedni vagy valami más extra juttatást adni a vásárlásból. (például 10%, vagy 15% vagy egyet fizet kettőt kap, stb). Mikor ez megvan, akkor visszaviszem a nyomdába és kinyomtatttatok belőle 1000 darabot. 

Ebben a kis füzetben a környező boltokból van mondjuk 30,000-40,000 ezer forint össz érték ha mind összeadjuk.

Tehát van a kis füzetbe kb 40 környékbeli bolt. Minden boltnak megvan egy vonzási körzete ahonnan a vevők járnak. Mondjuk egy fél vagy maximum egy kilométer. A vevő elmegy megveszi amire szüksége van és kész. Ha viszont a boltostól kap egy kupont amivel sporól mondjuk 10%-ot akkor visssza megy mert sporólni akar és többet vesz, mert azt is megveszi, mivel ugyis használja majd egyébként is, csak most éppen nem akarta megvenni hanem majd később valamikor amikor több pénze lessz. 

Mikor a füzetke ki van nyomtatva, elkezdjük árúlni a boltok környékén lakóknak mondjuk 2,000 ezer forintért darabját. A lényege hogy nagyon olcsón adjuk hogy az emberek rögtön meglássák benne az értéket.

Be lehet szervezni iskolás gyerekeket és adni nekik mondjuk 500 forintot minden darabért amit eladnak. 

1,000 darabot símán el lehet adni egy – két hét alatt és több mint egy millió forintnyi hasznot hozhat be miután levonjuk a nyomdaköltséget meg az esetleges más költségeket ha voltak.

Nagyon nagyszerű és gyors pénzkereseti lehetőség. Az egészet, kezdettől a végéig (mikor már el vannak adva) le lehet bonyolítani egy hónapon belül. 

A boltos akármit hírdethet benne, de a lényege hogy érték legyen. Ne valami bóvli mint pl, ingyen szívószál minden colával. Minden boltnak az az érdeke hogy a vevők többet kőltsenek. Ha már visszamegy a kupon miatt akkor már valami mást is fog venni, amit másképp nem vett volna. Az emberek sokszor eldöntik előre hogy mit fognak venni, de majdnem mindig kis extrával hagyják el a boltot. Plusz, a boltos eladja az árúját és még ha nem is annyi haszonért, de sok kicsi sokra megy és minden extra fillér amit a vevő otthagy, haszon a boltosnak. 

Befektetés nélkül nincs pénz kereset. Itt igaz hogy kell egy kis pénz a nyomdát kifizetni de azon kívül csak a saját teljesítményünk dönti el a hasznot. Ha valaki otthon a számítógépén akarja megcsinálni azt is lehet és akkor csak a tinta és a kis áram amit használ kerül pénzbe. Arra figyelni kell a saját nyomtatásnál hogy profi modon legyen elkészitve és kis füzet szerűnek össze állítva.

Másik pénz kereseti mód pl az Internet. Ott rengeteg pénzt lehet keresni de ott is kitartás és sok tanulás kell.

Például mondjuk nekem nagyon tetszik az égett fokhagyma. Kinézete és a szaga is. A szakértők azt mondják, "ami egy valakinek tetszik az millió másiknak is tetszik". Ez így igaz.

Tehát már csak annyit kell csinálnom hogy megpróbálok keresni másokat akiknek szintén tetszik és eladni nekik. Az emberek gyűjtenek folyami kavicsot aminek furcsa formaja van, gyűjtenek folyami fa darabokat amit a víz megformázott, gyűjtenek tehén szarvat, faragva vagy faragás nelkül, gyűjtenek ostorokat, parfümöket, sport emblémákat, nyakkendőket, stb, stb. 

Ezeket mind el lehet adni az Ebayen, a Vaterán, az Amazonon, vagy akár saját webshop-ot is lehet csinálni olcsón és ott árúlni és bővíteni az eladó árúk változatát és mennyiségét.

Mindenhez befektetés kell. Az Ebayen, Vaterán, Amazonon nem kell semmi csak a saját idő és erő befektetése.

Egy webshop-ot nyitni kb 10,000 ezer forint kell. A domain név és a tárhely megvételéhez ami annyiból egy évig ki van fizetve. Itt se kell több pénz de viszont itt is be kell fektetni a saját időt és erőt.

A pénz kereseti lehetőség hatlamas, de mint mindennel, időt kell neki adni. 

Ha gyors pénz kell, akkor a legjobb Ebayezni, Vaterázni, vagy piacozni. Minden piacon lehet arúlni használt holmikat. Az ember kibérel egy helyet pár száz fointért és kész. Nem sok anyagi befektetés és csak egy kis időbe tellik ott ácsorogni és eladni a cuccokat. 

Befektetés nélkül nemlehet pénzt keresni. Aki lusta annak se ideje, se pénze befektetni és így nem tud pénzt keresni se. 

Félre kell tenni a nagtív gondolatokat, a mások okolását a mi szerencsétlenségünkért. A hiba nem másban van hanem saját magunkban. A másiknak se könnyebb, csak mi látjuk úgy, mert nem tudjuk min mennek keresztül. 

Tehát uccu neki, kelj fel és fektesd be amid van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.